Karigerit újabb hazugságon kaptuk

Hirdetés

A budapesti költségvetési tervezet szerint mégsem jut minden nyugdíjasnak a Karácsony Gergely által még a kampányban beígért 20 ezer forintos fűtéstámogatásból – írta a Mandiner.

Karácsony Gergely 2019. október 1-jén még ellenzéki főpolgármester-jelöltként az idősek világnapja alkalmából a következőket mondta:

minden fűtési szezonban a nyugdíjasoknak és rászoruló nagycsaládosoknak fűtési szezononként húszezer forint támogatást fogunk nyújtani. Nemcsak a választási évben, hanem minden évben. És nem könyöradományként, nem politikai alkuként, amelyben cserébe szavazatot kérünk, egyszerűen azért, mert hiszünk a szolidáris Budapestben, és azt gondoljuk, hogy a fővárosnak dolga az, hogy segítse az időskorú embereket.

A Népszava pénteki cikkéből azonban, amely a főváros költségvetési tervezetéről ad hírt, kiderül: mégsem jut minden nyugdíjasnak a fűtési támogatásból. A lap szerint ugyanis mégsem kap minden nyugdíjas 20 ezer forintos fűtéstámogatást, csupán a leghátrányosabb helyzetű 20 ezer család részesülhet ilyen juttatásban.

A balliberális főpolgármester 140 ígéretéből eddig 5 teljesült, 2 részben, 7 folyamatban van  derült ki az igeretfigyelo.hu adataiból.

Hirdetés

Forrás: origo

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!