Menekültszállón végzett saját feleségével egy bevándorló

Hirdetés

Egy 29 éves afgán bevándorló többször bántalmazta 25 éves feleségét. Az utolsó alkalommal a nő közölte, hogy feljelentést tesz, mert neki is vannak jogai.

A férjben erre olyan düh gerjedt, hogy előkapott egy kést, majd halálra szúrta négyéves közös lányuk édesanyját.

Az afgán család két és fél éve élt a háromezer lakosú stájerországi Trieben település menekültszállóján. A helybeliek szerint nagyon kedves családról van szó, a négyéves kislány is rendszeresen járt óvodába, a szülők pedig próbáltak megállni a saját lábukon. A négy fal közt azonban úgy tűnik, hogy nem voltak ennyire idilliek a mindennapok. Az osztrák sajtóban megjelent információk szerint a 29 éves férj többször is bántalmazhatta 24 éves nejét, a legutóbbi alkalommal azonban a nő kijelentette, hogy a rendőrséghez fordul. A gyermek szerencsére nem volt szemtanúja annak a szörnyűségnek, ami ezután történt. Míg a kislány óvodában volt, addig a szülők között a vita ismét tettlegességig fajult. Az afgán migráns azonban dühében kést ragadott, és több mint hússzor a szerelmébe döfte azt. Az áldozat életét már nem tudták megmenteni a kiérkező orvosok.

Mint kiderült, a tragédia pillanatában a lakásban tartózkodott egy migránscsaládokat segítő nő is, mert a megvert feleség tőle szeretett volna segítséget kérni a rendőrségi feljelentéshez. Amikor meglátta azonban, hogy a férfi megkéseli a nejét, akkor mezítláb futott ki az utcára, ahol segítségért kiáltott. A feltételezett elkövetőt még a helyszínen sikerült őrizetbe vennie az osztrák különleges egység embereinek. A család barátai most leginkább a négyéves kislányért aggódnak, akit azonnali állami gondozásba helyeztek.

Szakértők szerint egy ilyen kisgyerek még nem érti, hogy pontosan mi történik, de a lelki megrázkódtatás és az édesanyja hirtelen elvesztése miatti trauma feltehetően az egész életén keresztül elkíséri majd.

Hirdetés

 

Forrás: Ripost

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!