Rendkívüli: 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány

Hirdetés

Egy hosszú évekkel ezelőtti, minden körülményt tekintve rejtélyesnek nevezhető eltűnés – a rendőrség szerint gyilkosság – ügyében magas, 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az országos rendőrfőkapitány.

rendőrség tájékoztatása szerint K. Judit Szentesen lakott albérletben, kétéves gyermekével. Egyik nap, a kisgyermeket hátrahagyva elment otthonról és azóta sem adott magáról életjelet. A rendőrség a beszerzett adatok és információk alapján azt mondja, K. Juditot megölték.

A nő csaknem 14 éve, 2006. július 21-én 19 óra és 22-én 9 óra között tűnt el úgy, hogy a lakásban egyedül hagyta a kétéves gyermeket. A nő akkor 26 éves volt.

Az országos rendőrfőkapitány most bruttó 10millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Az összeg annak fizethető ki, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát az országos rendőrfőkapitány fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést személyesen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál, illetve bármelyik rendőri szervnél. Névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, továbbá a KR NNI – munkaidőben hívható – 06-1-550-2428 telefonszámán, vagy a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés

Annak idején, ahogy azt a Blikk és számos sajtóorgánum is megírta, rengeteg gyanús körülmény volt az eltűnés körül. Az egyik, hogy aznap éjjel a nő kutyája, egy kuvasz, elpusztult: megmérgezték. A kislány, az akkor 2 esztendős Diána DVD-t nézett, az eszköz végtelenített lejátszásra volt állítva, mikor megtalálták a gyermeket. Anyja ruhatárából csak a hálóinge hiányzott, egy fülbevalóját megtalálták az udvaron.

Egy hónappal később a szentesi jegyző házánál kézigránát robbant. nem sérült meg senki, azonban a támadással később egy szentesi vállalkozót gyanúsítottak meg. Mégpedig Diána édesapját, aki megtalálta a magára hagyott gyereket egy hónappal korábban a házban, ahonnan Judit eltűnt. 2006-ban, eltűnése évében Judit már egy másik férfival élt.

Forrás: police.hu

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!