Salgótarjáni rabszolgatartót fogtak el a rendőrök

Hirdetés

A 21 éves salgótarjáni lakos 2020. február 7-én eddig ismeretlen személytől hetvenezer forintért megvásárolt egy férfit, akit megalázó módon dolgoztatott, éjszakára egy fatárolóban szállásolt el.

A helyzetéből menekülni próbáló sértettet arra hivatkozva nem engedte el, hogy az érte kifizetett összeget még nem dolgozta le.

A gyanúsított 2019. évben szintén lakhatást ígért a munkájukért cserébe további két férfinak, akiket dorogházai ingatlanának melléképületeiben, gépkocsiban szállásolt el, és tőlük a munkabérük nagy részét elvette. A terhelt az egyik sértettet személyi szabadságától is megfosztotta.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság nyomozói a 21 éves férfit elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták. A férfi lakásán megtartott kutatás során a nyomozók több tárgyat és okiratot foglaltak le, amelyek alapján a nyomozók vizsgálják, hogy a gyanúsított további sértettek sérelmére hasonló jellegű, vagy egyéb bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozható-e.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a 21 éves salgótarjáni lakos ellen emberkereskedelem és személyi szabadság megsértése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A férfit a rendőrök őrizetbe vették és letartóztatásának indítványozására tettek előterjesztést, melyet a bíróság 2020. február 28-án elrendelt.

Hirdetés

 

police.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!