A migránsok magasról tesznek a járványra – bandáznak és agresszívak

Hirdetés

Az illegális bevándorlók pont annyira nem tartják be a járványügyi válsághelyzet miatt hozott szabályokat Nyugat-Európában, mint bármelyik másik törvényt.

A többségében bevándorlók lakta párizsi külső kerületekben, illetve a francia főváros környéki településeken magasról tesznek a járványügyi válsághelyzet miatt hozott szigorú intézkedésekre a migránsok. Piacoznak, bandáznak és úgy járkálnak az utcán csoportosan, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

A Bild című német bulvárlap beszámolója szerint az illegális migránsok nem csak Franciaországban képtelenek betartani a járványügyi szabályokat. A lap egy szerdán megjelent cikkében ugyanis arról ír, hogy a Szászországban található Schneeberg és Zschorlau városok önkormányzata már többször is panaszt tett a tartományi kormánynak amiatt, hogy a településeiken elhelyezett bevándorlók egyáltalán nem tartják be a szigorú intézkedéseket.

A két kisváros polgármesterének beszámolója szerint az illegális bevándorlóknak az a határozott meggyőződése, hogy az Angela Merkel által bejelentett szabályok rájuk nem érvényesek. Például a tömeges gyülekezés, vagy az indokolatlan lakhely elhagyásának tilalma.

Az il Giornale című konzervatív olasz hírportál is hasonlókról számolt be az elmúlt napokban.

Hirdetés

A lap szerdán például arról írt, hogy Novara belvárosában egy észak-afrikai bevándorló rátámadt egy idős olaszra vásárlás közben, miután az áldozata megkérte, hogy tartsa be az egészségügyi hatóságok által előírt 1 méteres távolságot.

A 60 éves áldozat éppen sorban állt egy élelmiszerbolt kasszájánál, amikor egy migráns közvetlenül mögé állt, a nyakába lihegett, sőt viccből többször meg is érintette a tarkóját. Az idős férfi felszólította a színes bőrű bevándorlót, hogy álljon tőle távolabb, de ettől a támadó agresszívvá vált és többször megütötte, valamint rasszistának nevezte az olasz férfit.

 

Hirdetés

Forrás: Ripost

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!