A veronai buszbaleset áldozatainak rokonai több száz millió forint kártérítést kapnak

Hirdetés

Három évvel a 17 halálos áldozatot követelő tragédia után most úgy tűnik, megszületett a megegyezés a veronai buszbaleset áldozatainak rokonai és a busztársaság biztosítójának képviselője között.

Bors úgy tudja, hogy eredetileg március 2-án lett volna egy találkozó az érintettek részvételével, a koronavírus miatt azonban ezt lemondták. Videóchat segítségével azonban mégis megtartották az egyeztetést, aminek a végén úgy tűnik, megszületett a megegyezés.

A biztosító korábban azt mondta, csak akkor teljesíti a kifizetéseket, ha mindenki – a túlélők és az áldozatok hozzátartozói egyaránt – elfogadja a nekik tett ajánlatot. Ez korábban egy ügyvéd miatt hiúsult meg, most azonban sikerült elérni, hogy különválasszák a túlélők és az áldozatok hozzátartozóinak kifizetését – mondta a lapnak Szendrei Endre, aki az unokahúgát veszítette el a tragédiában..

Egyelőre a rokonok kártalanításáról szól a megegyezés, ami több millió eurós, tehát több százmillió forintot jelent, ezt osztják majd szét az arra jogosultak között. Noha a hazai biztosítási gyakorlathoz mérten is hatalmas összegről van szó, a családtagok fájdalmát ez sem feledtetheti.

Forrás: Blikk

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!