Megúszta a börtönt a hároméves kisfiát meggyilkoló nő

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt azzal az anyával szemben, aki kunszentmártoni otthonában megölte három éves kisfiát.

A vád szerint az asszony 2019. november 22-én, dél körül, egy konyhakéssel mellkason szúrta a kiskorú sértettet, aki ennek következtében néhány percen belül életét vesztette.

Az elkövetőt a nyomozás során igazságügyi elmeorvos szakértők vizsgálták meg és megállapították, hogy a vádlott a bűncselekményt olyan kóros elmeállapotban követte el, mely kizárta beszámítási képességét, illetve a szakértők véleménye szerint a későbbiekben is várható, hogy hasonló cselekményt követhet el.

A szakvéleményre figyelemmel az ügyész indítványára a vádemelést megelőzően a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója az elkövető előzetes kényszergyógykezelését rendelte el.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádiratában indítványozta, hogy a Szolnoki Törvényszék a vádlottat a 14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének vádja alól mentse fel és intézkedésként rendelje el a vádlott kényszergyógykezelését. 

Hirdetés

Forrás: 112press.hu

Fotó: Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2019. november 22-én Kunszentmártonban, ahol egy nő megölte gyermekét MTI/Donka Ferenc

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!