Szülők figyelem! A felkapott “sztárocska” veszélyes dologra buzdítja a fiatalokat!

Hirdetés

Egyre-másra terjednek az emberek jószándékú, ám tudományosan kevésbé megalapozott praktikái a világjárvánnyá duzzadt koronavírussal kapcsolatban. A hazai sztárok sem kivételek ezalól, Opitz Barbi példája is jól mutatja, hogy néhány hírességet nem a kitűnő biológiai ismereteiért szeretünk.

Az oroszlánsörényéről híres “sztár” ugyanis a rajongóinak hidrogén-perodixidos vizet ajánlott a koronavírus elleni védekezésre, amiről tudjuk, hogy hajfestékek, klórmentes fertőtlenítők és rakéták üzemanyagaként is ismert, vagyis vízben fogyasztva nem a legegészségesebb, sőt mérgező is lehet.

– Igyatok 3%-os hidrogén-peroxidos vizet. 1-2 csepp egy pohár vízbe a 3%-os hidorgén-peroxidból. Nagyon jó védőpajzs – állt a bejegyzésében.

 

A sztár kollégái is kiakadtak a nem követendő poszt kapcsán, a legélesebb kritikát Németh Kristóf fogalmazta meg hivatalos oldalán.

– Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjátok meg magatokat és az ismerősiteket. Kamu, buta és káros hülyeségekkel van tele a közösségi média! Gondolkozzatok és csak hiteles forrásokból szerezzetek valós információkat! – írja a színész.

Hirdetés

Az ilyen és ehhez hasonló ostoba libáktól, valamint minden kamutól óvjákok meg magatokat és az ismerőseiteket! Kamu,…

Posted by Németh Kristóf on Saturday, March 14, 2020

Forrás: borsonline

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!