Bozótvágóval és baltával támadt járókelőkre egy migráns Németországban

Hirdetés

Az illegális bevándorló válogatás nélkül mindenkire rátámadt, aki szembe jött vele.

A német rendőrség őrizetbe vett egy tunéziai migránst, aki rátámadott két emberre, egyet súlyosan meg is sebesített egy bozótvágó késsel – írja Augsburger Aallgemeine internetes kiadása.

A német hírportál beszámolója szerint a bevándorló Augsburg egyik buszpályaudvarán kezdett ámokfutásba kedd hajnali 4 órakor. Először baltával beverte egy busz szélvédőjén, ami tömve volt a helyi közlekedési társaság munkatársaival, akik épp műszakváltásra érkeztek. Az autóbusz sofőrje, aki végül a rendőrséget is riasztotta, szerencsére nem esett pánikba és sikerült elhajtania a helyszínről. A észak-afrikai migráns pár perccel az első támadást követően egy másik busz oldalsó ablakát verte be, majd rátámadt egy női utasra. Ezután egy 28 éves német férfinak sikerült a rendőrség kiérkezéséig sakkban tartani a bozótvágóval hadonászó migránst, még annak ellenére is, hogy a bevándorló többször megvágta őt.

A német rendőrség helyszínre kiérkező különleges alakulatai letartóztatták a tunéziai migránst, később pedig egy pszichiátriára szállították át. A hatóságok tájékoztatása szerint a férfi mentálisan nem volt beszámítható, a támadás motivációja pedig egyelőre ismeretlen. Előzetes vizsgálatok alapján nem állt kapcsolatba egyetlen terrorszervezettel sem.

A bevándorló vélhetően gyilkossági kísérlet, testi sértés és súlyos vagyoni károkozás vádjával kerül majd bíróság elé.

Hirdetés

Forrás: ripost

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!