Undorító: Komcsi cégtulajdonosok megragadták a válsághelyzetet, hogy lenyúlják a dolgozóikat

Hirdetés

Az ország több részéből is jelezték olvasóink, hogy munkáltatójuk a válsághelyzetre hivatkozva indokolatlanul vezettek be megszorításokat.

Gyakorlatilag az összes lehetőséget kihasználják, hogy megrövidítsék munkavállalóikat: szabadságok lepapírozása, munkaidő csökkentés, elbocsátás. Persze az is csak papíron. Olyan cégekről, magánvállalkozásokról van szó, ahol a cég működését nem befolyásolja a járvány helyzet, ugyanúgy működnek.

A dolgozó patthelyzetbe kerül: kénytelen beletörődni a helyzetbe, hisz jelenleg nem tud munkahelyet váltani, örül, hogy van még egyáltalán.

Ezek a patkány emberek ezt használják ki.

Mert nekik semmi pénz nem elég, harácsolnak, lopnak, csalnak, hazudnak. Ahogy megszokták a kommunizmusban.

Hirdetés

Miközben a kormány keményen dolgozik, hogy segítse a nehéz helyzetbe került munkavállalókat, munkáltatókat, cégeket, ezek az undorító férgek kihasználják a helyzetet, és meglopják az államot, a becsületes embereket. És megússzák, hisz nincs bizonyíték, a dolgozó nem fog panaszt tenni.

Ezek komcsitulajdonú vállalkozások, melyeknek a tulajdonosa az előző rendszerben összelopott vagyonából  létrehozott cége hátán felkapaszkodott újgazdag jellemtelen alak.

Persze konkrét cégneveket nem írhatunk, mert a munkavállalók féltik a még meglévő munkahelyüket, sajnos semmi nem védi őket, a főnök esetleges haragjától.

Ezek azok az emberek, akik egyből feljelentgetni szaladnak mindenkit, mert ezt tanulták a magyargyűlölő Gyurcsány családtól. Akit istenítenek.

Reméljük, Isten ítélőszéke előtt majd elszámoltatják őket cselekedeteikről.

Hirdetés

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!