Baranyi Ferencvárosba telepítené a tranzitzónákból kipaterolt migránsokat

Hirdetés

Dübörögve süvít a kilencedik kerületben a balliberálisok elszabadult ágyúgolyója. A Soros-csicskás Baranyi a drogosok után az illegális bevándorlók előtt is megnyitná kerületét, sőt, már örökbe is fogadná szegény párákat.

Alaposan körbecsókolgatta a kilencedik kerület vasorrú banyája az ultraliberális migránssimogató Helsinki Bizottságot közösségi oldalán, miután csütörtökön kiderült: a kormány az Európai Bíróság nyomására felszámolja a határ menti tranzitzónákat és az ott “senyvedő” bevándorlókat részben vagy egyáltalán nem őrzött migránsszállókba telepíti.

Ömlött a pezsgő, folyt a bólé a kilencedik kerületi városházán, Baranyi száz wattos vigyorral nyalta fényesre a Soros-szervezet seggét. A Helsinki Bizottság ujjongó üdvözlégyében természetesen a migránsok jogellenes fogvatartásáról, a rengeteg gyermekes család és egyedülálló nő sanyargatásáról diskurált a tranzitzónák kapcsán, de azt ügyesen elhallgatták azért, hogy innen eddig is bármikor szabadon távozhattak a menedékkérők, csak éppen nem Magyarország irányába.

Ferencváros félkegyelmű úrnője persze egyből nagy dobra verte, hogy ő nagyon szívesen látja a szíreket, afgánokat, irániakat kisajátított kerületében, jóformán csak arra nem ragadtatta magát, hogy egyenesen saját lakásának kulcsait adja a migránsok kezébe. Persze, ha ez utóbbira fáj a foga, ki vagyok én hogy ettől az álmától megfosszam, de nyilvánvalóan önkormányzati betelepítést forgat a fejében a független-objektív városvezető, semmint személyes szeretetszolgálat létesítésének csírája rügyezik éppen érzékeny lelkében.

“Jó volna, ha az összes, Helsinki Bizottság által felszabadított embert a IX. kerületben le lehetne telepíteni. Vagy mondjuk fogadja őket örökbe a Helsinki Bizottság” – tárta ország-világ elé legújabb agymenését Baranyi, ám ahogy arra a Magyar Hírlap is rávilágít, kommentelői nem hagyták éppen szó nélkül a migránsbarát eszmefuttatást.

Hirdetés

“Bizottságülések, és egyéb, a kerület lakosait érintő intézkedések mikor lesznek??? Mert van itt már utcai zene, migránsfelszabadítás, viráglocsolás…”

Hát ez itt a lényeg kérem. Baranyi most is csak játssza a mindent vagy semmit.

Fecsegni: mindent. Csinálni: semmit.

Forrás

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!