Karácsony nyilvánosságra hozta a Pesti úti idősotthon teljes vizsgálati anyagát

Hirdetés

Hamis és megalapozatlan állításoktól hemzseg a Pesti úti idősotthon ügyében a Főváros Kormányhivatala által folytatott vizsgálati anyag. A téves állításokat az intézmény és a főjegyző a dokumentumok alapján tételesen cáfolja. A nyilvánvaló részrehajlás és politikai elfogultság miatt kezdeményezzük a fővárosi kormányhivatal kizárását a Pesti úti idősotthont érintő vizsgálatokból – írta Karácsony Gergely főpolgármester kedd este Facebook-oldalán.

A Budapest Főváros Kormányhivatala által készített jelentés jelentés hemzseg a tévedésektől és hazugságoktól, ezeket az intézmény és a főjegyző a dokumentumok alapján tételesen cáfolja – bárki elolvashatja az alábbi linken – írja bejegyzését a főpolgármester.

Karácsony újabb dokumentumokat hoz nyilvánosságra, s mint írja, a nyilvánvaló részrehajlás és politikai elfogultság miatt kezdeményezik a fővárosi kormányhivatal kizárását a Pesti úti idősotthont érintő vizsgálatokból. Állunk minden vizsgálat elé, de az csakis elfogulatlan, pártatlan és tényszerű lehet. Titkolnivaló nincs, ezért is hozzuk most nyilvánosságra a kormányhivatal megállapításait és az azokra adott tételes fővárosi válasz – olvasható posztjában.

Reggel a lakásom előtt várt a Hír tv, lett belőle egy kis testmozgás: én elbringáztam, ők futottak utánam. Persze ők is…

Hirdetés

Posted by Karácsony Gergely on Tuesday, May 5, 2020

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!