Előkerült Sargentini – megint velünk foglalkozik

Hirdetés

Újra Magyarországgal foglalkozik Judith Sargentini, volt uniós képviselő, aki ezúttal a magyar baloldal hamis üzenetei alapján közösségi oldalán éltette az Index-Momentum tüntetést. A zöldpárti politikus korábban a nevét adta a Magyarország megbüntetése céljából elkészített, hazug jelentéshez, most pedig egy magáncég belügyeibe szólna bele.

Hasonlóan reagált Soros György alapítványa is. A nemzetközi baloldal ismét Magyarországot támadja.

Bár Sargentini állítása szerint vissszavonult az európai politikától, ennek ellenére Magyarország támadását nem hagyta abba.

 

A holland zöldpárti politikus tökéletesen elsajátítva a magyar baloldal hazugságait, közösségi oldalán éltette az Index-Momentum tüntetést, és annak résztvevőit. A többi között olyan nevetséges hazugságokat írt, hogy a miniszterelnök barátai átvették a szerkesztőség felett az irányítást, és eltávolították “a hatalommal szemben kritikus főszerkesztőt”.

Hirdetés

A teljesen abszurd állításokat az Index alapítványi elnöke is arról beszélt egy rádióinterjúban, hogy nem érte külső behatás a szerkesztőséget.

“Teljesen elképzelhetetlen, hogy a Fidesz keze van az Index szétesésében” – fogalmazott a Bodolai László, a portált tulajdonoló Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumi elnöke. A lapot több mint három éve irányító vezető szerint az általa üzleti titkok kiszivárogtatása miatt menesztett főszerkesztő magas rangú baloldali politikusokkal egyeztetve robbantotta szét a lapját.

Forrás: Origo

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!