23 milliót lopott el egy takarítónő a cégtől

Hirdetés

Egy 65 éves nő fél éven keresztül heti rendszerességgel lopott a munkáltatójától Bábolnán. Elkapták, a komáromi nyomozók kihallgatták-  írja a police.hu.

A pénz egy részét a nyomozók lefoglalták, az abból vásárolt termékekkel együtt.

A tettes a bábolnai munkahelyén dolgozott takarítóként, a munkája miatt minden helyiségbe be tudott jutni. Abba az irodába is volt bejárása, ahol a cég a bevételét tartotta. A gyanú szerint 2020. január és június hónapok között rendszeresen lopott a cég pénzéből. A bevételt lemezkazettában tárolták, ami nem volt lezárva, így a pénz elvétele nem okozott nehézséget.

A nő alkalmanként több százezer forintot vett el, a fél év alatt 23 millió forint kárt okozott. A pénzből később kerti gépet, ruhákat, üdülést fizetett ki, bútorokat, elektronikai termékeket és sporteszközöket vásárolt, és lakás felújítására is költött.

A munkáltató feljelentése után a komáromi rendőrök nyomozni kezdtek, majd eljutottak a nőhöz, és június 30-án előállították. A nyomozók a lopott pénzből vett dolgokat, és több mint hat millió forintot is lefoglaltak.

Hirdetés

A takarítónőt gyanúsítottként kihallgatták, ellene jelentős értékre folytatólagosan elkövetett lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás.

A bábolnai lakos a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Forrás: index

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!