Döbbenetes részletek: megerőszakoltak egy beteget a kórházban

Hirdetés

A Blikk információja szerint a sátoraljaújhelyi kórházban dolgozó férfi hajnalban állítólag beosont a kórterembe, ahol egy beteg nő feküdt, akit megerőszakolt. A kiszolgáltatott nő feljelentést tett, miután arra ébredt, hogy a férfi a nyakába liheg. Sz. I.-t a bíróság letartóztatásba helyezte.

A gyanúsított mindent tagad.

Kőváry Andor ügyvéd ugyanakkor elmondta: a nyomozás adatai szerint az ominózus esetkor a kórteremben négyen voltak bent. Két ápoló – egyikük a gyanúsított – és két beteg. Az ápoló kolléga és a másik beteg vallomása volt az, ami a hatóságok szerint megalapozta az előzetes letartóztatást.

– Sosem gondoltam volna, hogy a férfi szexragadozó lett. Én csak a feleségét, az Erzsikét sajnálom, nem ezt érdemelte a férjétől. Van egy felnőtt lányuk meg egy fiuk, úgy hiányzott nekik ez a botrány, mint ablakos tótnak a hanyatt esés – magyarázta az egyik utcabeli. – Olyan békességben éltek, soha egy hangos szó nem hallatszott ki a házukból. Arról sem tudok, hogy a házasságuk válságba került volna, de ha igaz a hír, ez biztos válóok lesz.

A férfiről senki nem gondolta volna a faluban, hogy ilyesmire vetemedik.

Hirdetés

Ilona néni , Sz. I. közvetlen szomszédja fejcsóválva bizonygatja, hogy mennyire udvarias, rendes ember, meg jóképű is, bezzeg neki nem udvarolt soha, pedig jól esett volna neki.

– A boltostól tudom, hogy ő erőszakolta meg a beteg nőt az újhelyi kórházban. Nem értem, mi történt. Szomorú, hogy ilyen áron kapta fel a falunk nevét az ország – ismételgeti Ilona néni. A boltos persze, nem nyilatkozott.

– Ismerem a férfit, amikor egy-egy rabot viszünk a kórházba ellátásra, mindig ő veszi át tőlünk – nyilatkozta a Blikknek a faluban csak Fülesként emlegetett börtönőr.

– Szabolcs megyéből költözött ide. Kicsit hebrencs ember, imád beszélni, amúgy pedig teljesen ártalmatlannak tűnt.

Forrás: Blikk

Hirdetés

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!