Egyre jobban eldurvul a Hadházy körüli botrány

Hirdetés
Évek óta bizalmi kapcsolatban van Hadházy Ákossal az az újságíró és felesége, akiknek pontosan ugyanabban a budapesti lakásban van bejelentett vállalkozása, ahol Hadházy alapítványának postacíme is van .

„Valódi konzultáció” – Ezzel a felhívással gyűjti a nemzeti konzultációs kérdőíveket Hadházy Ákos és az általa létrehozott Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány.

Bár Hadházy alapítványának székhelye Szekszárdon van, a postafiókhoz tartozó cím ugyanakkor budapesti: a 7. kerületi Lövölde tér 2/a, egy földszinti lakása. Ugyanaz, ahová két vállalkozást is bejegyeztek. A nyilvános cégadatok szerint, ugyanebben a földszinti lakásban van bejelentve a 24.hu újságírójának Kovács-Angel Marianna egyéni vállalkozása és férjének vállalkozása is.

Az alapítvány és az újságíró között a kapcsolódási pont, a 24.hu munkatársának férje, Kovács Áron, aki szintén ezen a címen érhető el. Ő Hadházy Alapítványának a kurátora.

Hadházy szerdán elismerte, hogy ismeri az újságírót, de azt tagadta, hogy a konzultációs ívek gyűjtéséhez Kovács-Angel Mariannának bármilyen köze lenne. Arról viszont nem beszélt, hogy az újságíró férjének azonban van, hiszen ő a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány kurátora.

Kovács Áron korábban közösségi oldalán több olyan fényképet is posztolt, ahol Hadházy Ákossal látható. Van olyan fénykép is, ahol Kovács azzal büszkélkedik, hogy 2013-ban már interjúzott a politikussal. Kovács Áron korábban a még Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó Magyar Nemzetnek írt.

Hirdetés

Ebből világosan látszik, hogy Kovács és Hadházy között évek óta bizalmi kapcsolat van. Felesége Kovács-Angel Marianna több olyan Hadházy mellett érvelő cikket is írt, amelyeket a 24.hu publikált. Ezért is lehet aggályos, hogy a férfi és felesége, azaz az ellenzéki 24.hu újságírójának címe pontosan megegyezik a Hadházy féle alapítvány postacímével.

Forrás: HírTV

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!