Felelőtlen szülei miatt elvesztette mindkét lábát az 5 éves kisfiú

Hirdetés

A kisfiút elvették a szülőktől, akiket végül börtönbe csuktak.

Még kisbaba volt Tony Hudgell, amikor borzalmas szülei miatt olyan súlyosan megsérült, hogy később amputálni kellett mindkét lábát. A felelőtlen szülőket börtönbe zárták, a kisfiút pedig örökbe fogadták.

Most, 5 évvel később a kisfiú új protéziseivel 10 kilométert sétált, ezzel is pénzt gyűjtve a brit ápolóknak, akik anno megmentették az életét. Példaképének tartotta ugyanis Tom Moore századost, aki szintén azért sétált járókeretével, hogy a koronavírus-járvány alatt segíthesse a kórházi dolgozókat.

 

Hirdetés

Tony örökbe fogadó anyukája, Paula meghatódva mesélte el, mennyi erő lakozik az 5 éves kisfiúban.

„Amikor először láttam, azt mondták, nem fog sosem ülni, mászni, beszélni vagy járni. Mégis minden mérföldkövet elért. Semmi sem tudja megakadályozni, hogy véghez vigye, amit akar. Ha valamit el akar érni, akkor megtalálja a saját módját, és megcsinálja”– mesélte az asszony.

A kisfiú csak a közelmúltban kapta meg a lábprotéziseit, és éppen csak tanulgatott menni vele, amikor látta a tévében Tom kapitány adománygyűjtő akcióját. Ekkor anyukájához fordult és azt mondta: „én is meg tudom csinálni”.

A 10 km-es sétával sikerült 1,5 millió fontot gyűjtenie. A támogatói között volt egyébként Vilmos herceg és Katalin hercegné is.

Hirdetés

Forrás: Ripost

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!