Gyalázat, ami L.L. Junior kisfiának sírjával történt

Hirdetés

Részeg férfi törte össze az énekes elhunyt kisfiának sírhelyét. A rendőrök előállították a rongálót – írja a Blikk.

A tavaly szeptemberben tragikusan elhunyt kisfiú, Dávidka sírhelye a Fiumei úti sírkert egyik békés szegletében áll. L.L. Junior és családja tavaly temették el a kisfiút, akit azóta is mély fájdalommal gyászolna.

A hófehér márvány sírkő májusban készült el, ahová azóta is gyakran járnak ki gyertyát gyújtani a rajongók.

Minden bizonnyal azt a férfit is a jó szándék vezette a kegyhelyhez, aki a hétvégén összetört néhány vázát, illetve ledöntötte a márványtömböt, amelyen Dávidka arcképe látható.

Ripost olvasójának beszámolója szerint a sírkert biztonsági őrei vették észre, hogy mit művel a férfi, ezért értesítették a rendőrséget.

Hirdetés

„Szinte naponta járok ki a Fiumei úti sírkertbe, ahol az utam éppen a kisfiú sírja előtt vezet el. Mindig megállok ott egy pillanatra, mert számomra ez a márványsír jelképezi az élet igazságtalanságát. Többek mesélték ott, hogy a fickó tört-zúzott a sírnál. Imbolygott, néha meg is kapaszkodott a sírban.

Állítólag egy fényképet akart csinálni a sírkőről, de amikor elővette a telefonját, megbotlott és ráesett Dávidka sírjára.

Törtek a díszek, letört a sír teteje, majd a pasas szentségelni kezdett és megpróbált feltápászkodni” – számolt be a szemtanú. Úgy tudni, ekkor érkeztek meg a biztonsági szolgálat emberei.

A biztonságiak pillanatok alatt ott termettek. Szakszerűen felsegítették a pasast, majd egyikük telefonált, vélhetően a rendőrséget hívta, hiszen hamar megjelent egy rendőrautó” – fűzte hozzá.

Hétfőre már részben helyreállították a sírkövet, csupán néhány törött cserép jelzi, hogy mi is történhetett a hétvégén.

Hirdetés

Forrás: Blikk

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!