Lehet sivalkodni: Orbán Viktor Geert Wilderst fogadta

Hirdetés

Ezt nyugodtan vehetjük hadüzenetként a magyargyűlölő holland miniszterelnök ámokfutása után, amit az EU-csúcson művelt.

Újabb fotót osztott meg a magyar miniszterelnök. Ezúttal Geert Wilders-t fogadta a Várban. Erről posztolt egy fotót a közösségi oldalon.

Remek holland fickó – írta a bejegyzéséhez Orbán Viktor.

Geert Wilders az 57 éves holland euroszkeptikus, iszlámellenes politikus, az ország negyedik legnagyobb pártjának, a Szabadságpártnak vezetője. Wilders gyakran kritizálja a holland állam iszlamizációját és határozottan ellenzi az Európai Uniót is.

Wilders híresen szkeptikus az Európai Unióval szemben. 2012-es októberi kampánya az „Ő Brüsszelük, a mi Hollandiánk” címet viselte, a nagy összegűnek tartott holland befizetéseket megelégelve marasztalta el a Közösséget.Wilders iszlámellenessége szintén köztudott Hollandiában. A politikus többször kritizálta az iszlám vallást, szerinte ha a muszlimok Hollandiában szeretnének maradni, a Korán legalább felét el kéne tüntetni, annyira borzalmas dolgokat tartalmaz. A politikus 2007-ben nyílt levélben kérte a könyv betiltását, és Adolf Hitler Mein Kampf című művéhez hasonlította. Wilders szintén megsértette a holland muszlim közösséget, amikor Mohamed prófétát az Ördögnek nevezte. Iszlámellenessége erős bevándorlóellenességgel párosul, hiszen többször kezdeményezte, hogy a bevándorlóknak fizetni kellene azért, hogy hagyják el Hollandiát.

Hirdetés

Geert Wilders felesége a magyar származású Márfai Krisztina. A pár 1992-ben házasodott össze, gyermekük nem született.

 

A nice Dutch guy

Posted by Orbán Viktor on Friday, July 31, 2020

Hirdetés

Forrás: vadhajtások

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!