Merkelisztán: Lopott luxusterepjáróval hajtott a tömegbe egy migráns

Hirdetés

A múlt hétvégén egy városi terepjáróval hajtott emberek közé egy 24 éves koszovói származású férfi Berlinben.

Azóta kiderült, hogy a gyanúsítottnak nem volt jogosítványa, az autót lopta, és feltehetően illegális gyorsulási versenyen vett részt – írja a Ripost.

Német sajtóértesülések szerint a luxus kategóriás városi terepjárót a 24 éves koszovói migráns a barátnőjének lopta korábban. Az autó állítólag egy észt székhelyű cég nevére lett forgalomba állítva. Ez az a jármű, amivel a múlt hétvége egyik délelőttjén a tömegbe hajtott a gyanúsított, Refail A. A szerencsétlenség során hat ember sérült meg, közülük hárman súlyosan. Egy embert az intenzív osztályon kezelnek, az orvosai szerint az ő állapota továbbra is kritikus.

A tűzoltók közleményben tudatták, hogy a legsúlyosabb sérült a kocsi alá szorult, őt egyébként a helyszínen újra is kellett éleszteni.

Még azonban így is kijelenthető, hogy csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt nagyobb tragédia. Nem elég ugyanis, hogy a feltételezett elkövetőnek nem volt jogosítványa, a hatóságok meggyőződése szerint a fiatal férfi egy illegális utcai gyorsulási versenyen vett részt. A koszovói Refail A.-t előzetes letartóztatásba helyezték, és párhuzamosan több eljárást is indítottak ellene a berlini hatóságok.

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!