Titokban temették el Benedek Tibort – Eddig nem hallott részletek derültek ki

Hirdetés

A nyilvánosság kizárásával, szűk családi körben temették el a háromszoros olimpiai, világ- és Európa-bajnok egykori vízilabdázót, Benedek Tibort.

A Blikk megtudta, a pólólegendának az volt az egyik utolsó kívánsága, hogy úgy helyezzék örök nyugalomba, ahogy a mindennapjait élte: semmi felhajtás. Azt kérte, csak a hozzá legközelebb állók vegyenek részt a búcsúztatásán. A szerettei természetesen tiszteletben tartották a végakaratát.

„Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban – írta közleményében a család. – Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez. Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el.”

A temetés szervezését Benedek Tibor özvegye, Epres Panni intézte, de természetesen kapott segítséget a barátoktól, a családtagoktól. A legenda sokáig hősiesen küzdött a betegséggel, de a halálra nem lehet felkészülni… F

elesége, miközben látta a küzdelmét, többször arról beszélt, mennyire hálás neki.

Hirdetés

„Lehet-e leírni, hogy amikor évtizedekkel ezelőtt, még kislányként megismerkedtem az akkor húszéves, jóképű egyetemistával, aki nem mellesleg már profi vízilabdázó volt, mi mindent kapok tőle? Életem első nagy szerelmét, ami mostanra az utolsónak is bizonyult. Kaptam egy örökséget, ezzel egyfajta életet, aminek az elveit együtt valljuk és visszük tovább. Van Ő, akivel a véd- és dacszövetségünk örök és megmásíthatatlan” – írta Benedek 47. születésnapjára Epres a WMN című portálon.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!