Agyonlőttek egy 17 éves Black Lives Matter aktivistát

Hirdetés

A Defund the police / építsd le a rendőrséget nevű mozgalomnak csúnyán visszanyalt a fagyi.

Már megszokhattuk, hogy a George Floyd miatt kitört, több mint 2 hónapja tartó vergődés mindig okoz meglepetéseket. Mi is  többször beszámoltunk a fehérellenes mozgalomról.

Volt itt már minden: afroamerikai sportoló verte a BLM/antifa aktivistát, afroamerikai száguldozó hajtott bele a BLM aktivisták közé, ahol egy fehér nő belehalt a sérüléseibe, stb…

Arról nem is beszélve, hogy éppen a szelek városában tombol az erőszak, rengeteg gyilkosság történt az elmúlt hónapokban. Nem volt ritka a gyerekek elleni támadás sem. Csak idén 38 fiatalt gyilkoltak meg, aki nem töltötte be a 18. életévét.

Ezúttal Chicagóban nem számított az egyik fekete élete:

Hirdetés

Caleb Reed, a 17 éves chicagoi aktivista, aki azért kampányolt az utóbbi két hónapban, hogy vonják el a forrásokat a városi rendőrségtől, és szüntessék meg teljesen az iskolarendőrséget.

Egy pillanatra még rájöhetett, hogy mégsem olyan rossz dolog a rendőrség, amikor a város egyik zűrös környékén kivégezték egy fejlövéssel. Társai most picsognak és gyászolják, majd most lesz idejük átgondolni a továbbiakat.

Forrás: Vadhajtások.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!