Az UEFA a világ harmadik legkorruptabb szervezete

Hirdetés

Egy velejéig rohadt, korrupt, politikai bűnöző szervezet!

Az FBI megállapításai szerint az UEFA a világ harmadik legkorruptabb szervezete. Tizennégy év alatt 380 millió euró támogatást juttatott el Ukrajnába az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a Brit-Virgin-szigeteken található offshore cégen keresztül.

Az UEFA az Ukrajnának szánt támogatásokat – melyek a futballszövetségnek és a kluboknak jártak – a Brit Virgin-szigeteken bejegyzett Newport Management Limited nevű offshore cég számlájára utalta át. A cég mögött Igor Szurkisz, ukrán oligarcha áll. Ő a legsikeresebb ukrán klub, a Dinamo Kijev elnöke 2002 óta, a testvére pedig Grigorij Szurkisz, aki 1993-1998 között vezette elnökként a kijevieket, később tizenkét évig irányította az Ukrán Labdarúgó-szövetséget (FFU), 2004-től 2019-ig tagja volt az UEFA végrehajtó-bizottságának, egy ideig alelnökként az európai szövetség második számú vezetőjének számított a később korrupciós vádak miatt leváltott elnök, Michel Platini mögött.

Az UEFA korábbi elnökét, Michel Platinit, akit a 2022-es világbajnokság rendezése körüli ügyek miatt korrupcióval vádolnak,  a 2022-es vb Katarnak ítélése kapcsán vették őrizetbe. Katar 2010 decemberében kapta meg a 2022-es világbajnokság rendezési jogát. A szavazás később óriási botrányt eredményezett, a pályáztatás szinte minden részéről kiderült, hogy korrupciógyanús, Katar mégis megrendezheti a tornát. (forrás: Népszava, Index stb.)

Nos, ezek a férgek és utódjaik irányítják ma az európai futball  világot, ezek adják – veszik a meccseket, utasítják a pórázon tartott bírókat tétmérkőzések eldöntésére. Ezek uralják a legnagyobb nézőszámokat és televíziós jogdíjakat biztosító sportágat, ezek tesznek végleg tönkre mindent, gyaláznak meg mindenkit a sport hazug mítosza mögé bújva.  Ezek követték el a leggyalázatosabb politikai bűncselekményt most, kiszolgálva az újkori kommunisták aljas elvárásait, miközben ezt megelőzően  leköpték a nácizmus lengyel áldozatainak emlékét.

Hirdetés

Meddig lehet, kell ezt még eltűrni mindent elsöprő igazság tevés nélkül?  Mert máshogy nem fog menni, ez már tisztán látszik! Harc nélkül nem lehet háborút nyerni.

Szőnyi József

…az UEFA nem tűrte el, és súlyosan büntette, hogy a lengyelek a német megszállók elleni hősies harcra, és a nácik áldozataira emlékeztek, de tűri azt, sőt, támogatja, hogy egy aktuálpolitikai kérdésben egy csapat tulajdonosa – a molinókat nem a szurkolók rakták ki, hiszen nem mehettek be a stadionba – az egyik résztvevő, egy radikális baloldali mozgalom mellé álljon…

 

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!