Közeleg Diana halálának évfordulója – újabb bizarr teória kering a haláláról

Hirdetés

Az évszázad legnagyobb rejtett gyilkossági ügye? Egy sötét titok miatt kellett meghalnia!

 

Diána walesi hercegné Károly walesi herceg, brit trónörökös első felesége. Életét csaknem állandóan a média érdeklődése követte, ami főként királyi státusának vonzerejéből adódott. Károly herceg és Diána hercegné éveken át házassági problémákkal küzdöttek, végül elváltak.

Sokak szerint valójában soha nem is szerették egymást. Végül rejtélyes körülmények között – melyet máig nem tisztáztak – autóbalesetet szenvedett, majd meghalt.

 

Hirdetés

A halálát senki sem akarta elfogadni, és az évek során egyre több olyan jel látott napvilágot, melyek bizonyítékul szolgáltak arra vonatkozóan, hogy valójában egy balesetnek beállított leszámolás történhetett.

Vagyis Diana az útjában állhatott valaminek, vagy valakiknek…

1997. augusztus 31-én veszítette életét egy közlekedési balesetben, Párizsban, az Alma-rakpart közúti aluljárójában, szeretőjével, az egyiptomi Dodi al-Fayeddel és gépkocsijuk vezetőjével együtt. Az autót üldöző paparazzók közül senkit sem vontak felelősségre. A hivatalos vizsgálat a sofőr alkoholos befolyásoltságát és ebből eredő felelősségét állapította meg.

Vajában azonban az a hír járja, hogy Diana gyermeket várt újdonsült udvarlójától, ez pedig teljes befeketíthette volna a királyi családot.

Ezért pedig megbízásra dönthettek úgy, hogy félreállítják mindkettőjüket – végleg…

Hirdetés

Ez ugyanis legitimációs kockázatot jelenthetett volna, ha a jövendő király anyja férjhez megy egy muzulmán férfihez, és esetleg gyermeket is szül neki.

Második gyermeke, Harry herceg születése után beleszeretett a királyi testőrség egyik tagjába. Mint fogalmazott, Barry Mannakee volt az, aki segített neki talpon maradni. A férfit azonnal elbocsátották Diana mellől, s alig három hétre rá balesetben meghalt. A hercegnő mindig is gyanúsnak találta szerelme halálának körülményeit.

Hogy valóban a brit titkosszolgálat állt-e a dolgok mögött, azt nem tudni, de a hercegnő sofőrje beépített MI6 ügynök volt, ezt egy szintén az ügynökségnek dolgozó volt munkatárs nyilatkozta.

Az is érdekes momentum, hogy Diana hercegnő testét bebalzsamozták…

Sokak szerint csak azért tették, hogy a rokonok és maga Károly herceg ne egy bomlásnak indult testet lásson viszont, hiszen augusztus volt, és nagyon meleg.

Hirdetés
Hirdetés

Ennek ellenére még így is szokatlan volt az eljárás, és arra gyanakodnak a legtöbben, hogy valójában a balzsamozó folyadékkal akarták eltüntetni a nyomait Diana terhességének, így ugyanis nem maradt olyan testnedv, amiből ezt megállapíthatták volna.

Diana húsz évvel ezelőtt, 1997. augusztus 31-én, hajnali négy órakor halt meg a párizsi Pitié-Salpêtrière kórházban, súlyos belső vérzés miatt.

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!