Az Edda több tagja is megbetegedett – vírustagadó Pataky kórházban van

Hirdetés

Blikk információi szerint a legendás rockzenekar több tagja is lebetegedett: Pataky Attila kórházban van, Kicska László karanténba került, valamint Gömöry Zsolt sincs túl jól. A Blikk úgy tudja, koronavírus üthette fel a fejét a bandában, ezért rögtön megkeresték az érintetteket.

– Nagyon ramatyul vagyok, de még nem biztos, hogy a koronavírust kaptam el. A teszt eredményére még várnom kell – magyarázta Gömöry Zsolt, a rockegyüttes billentyűs zeneszerzője, aki az aggodalmunkat is megerősítette– Igen, hallottam, hogy Attila már kórházban van. Aggódom érte, remélem, minél előbb felépül.

Pataky Attila esetében különösen aggasztó, hogy korábban több súlyos betegsége is volt, ám fél évvel ezelőtti interjúnkban elárulta: kigyógyult a rákból. Ennek ellenére érthető, hogy sokan aggódnak érte.

– Nagyon nem vagyok jól – válaszolta megkeresésünkre szűkszavúan Pataky Attila – Persze hogy vannak fájdalmaim, de majd elmúlik ez is – mondta az énekes, akit a Szent László kórházban kezelnek.

– Nehéz időszakon megyek keresztül – reagált  Kicska László, az Edda Művek basszistája is, bár az ő hangján nem lehetett hallani, hogy súlyos egészségi problémával kellene szembenéznie.

Hirdetés

A rockbanda többi tagja még ennél is kurtábban fogalmazott. Alapi István gitáros és Hetényi Zoltán  dobos is csak annyit mondott, ők jól vannak.

Érdekesség, de korábban Pataky Attila műhisztinek nevezte a koronavírust.

– Meggyőződésem, hogy a koronavírus-hisztériát a háttérhatalom és a világ vezetői terjesztik azért, hogy kipróbálják, mennyire lehet megijeszteni az embereket, és talán arra is jó ez az egész, hogy elleplezzenek valami fontosat, amiről nem akarják, hogy tudjunk – mondta a Ripost című lapnak márciusban.

Forrás: Blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!