Étlen-szomjan raboskodnak a karanténban rekedt magyarok egy ciprusi szállodában

Hirdetés

Levente és három barátja egy ötnapos nyaralásra érkezett a szigetre. A reptéren a beutazáskor letesztelték a fiatalokat, majd a mintavétel után belecsaptak a nyárba: strandoltak és napoztak egész nap – írja a Blikk.

Délután azonban jött a hír, hogy Levente és az egyik barátja koronavírustesztje pozitív lett, így vissza kellett menniük a hoteljükbe.

Azt az információt kapták, hogy majd elszállítják őket egy karanténszállóba a várostól 10 km-re, addig a szobájukat nem hagyhatják el. A fiatalok délben kaptak egy liter vizet, majd ebédet, de ez az ital nem igen nagy mennyiség, ezért többet kértek, ám még másnap délben sem volt az asztalon az ivóvíz.

Később is 1-1 liter vizet kellett beosztaniuk egész napra, és habár a barátaik próbáltak nekik bejuttatni enni és innivalót, ezt ott nem engedték.

A ciprusi magyar konzulátus közbenjárásának köszönhetően javult a helyzet, ám a szállót továbbra sem hagyhatják el a fiatalok. Ha továbbra is pozitív tesztet produkálnak, akkor csak szeptember 18-án szabadulnak el a hotelből.

Hirdetés

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!