Felmondott a 168 Óra vezető szerkesztője

Hirdetés

A távozó vezető szerkesztő úgy érzi, a főszerkesztő elbocsátása után már nem tudna olyan lelkesen dolgozni, ahogyan tette azt korábban, az elmúlt 12 évben.

Beadta felmondását Herskovits Eszter a 168 Óra egyik vezető szerkesztője, döntését a kiadó tudomásul vette – írja a 24.hu a távozó szerkesztőtől való értesülésére hivatkozva.

A 12 év után távozó Herskovits Eszter a lapnak azt mondta:

„Személyes döntésről van szó, aminek a legfőbb oka, hogy nem tudnám a korábbi a szakmai lelkesedéssel folytatni a munkát ebben az új felállásban. Nem értek egyet Rózsa Péter menesztésével, de biztos vagyok benne, hogy amíg a kollégáim ott dolgoznak a 168 óránál, addig nem lesz irányváltás.”

Nem sokkal később a Facebookon is bejelentette a szerkesztő a döntését. Ebben egyebek mellett azt írta, érdemes továbbra is olvasni a lapot, mert kiváló újságírók dolgoznak ott jelenleg is.

Hirdetés

„Ma 12 év után felmondtam a 168 Óránál. A lapot olvassátok továbbra is, mert remek újságírók maradtak ott, mindenkit kiemelhetnék, de Sándor Zsuzsát főleg, aki nemcsak nagyszerű újságíró, de nagyszerű ember is, és akivel az elmúlt négy évben kettesben toltuk a kultúra rovatot.  Mindenkinek köszönök mindent, akivel az elmúlt 12 évben együtt dolgozhattam, de álljon itt is egy név, azé, akinek a leginkább köszönhetem, hogy az az újságíró lettem, aki vagyok Ágnes Karácsony

Forrás: Vadhajtások

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!