Óriásit bakizott a Telekom – életveszélyes az új reklám

Hirdetés

Hatalmas bakira figyelt fel a Telekom legújabb reklámfilmjében a Senkise kérte nevű Instagram-oldal, amely a nagysikerű Sokan kértétek utódjaként lépett a színre, miután azt szerzői jogok megsértése következtében eltávolították.

Pénteken az oldal szerkesztői közzétettek egy pár másodperces videót a Telekom korlátlan internetcsomagjairól készült reklámfilmből. A kivágott jelenetben az “apa-segélyhívó szolgáltatást” mutatják épp be, ami abból áll, hogy egy lány a lerobbant autója mellől felhívja édesapját, hogy segítséget kérjen tőle. Ez idáig teljesen rendben is lenne, csakhogy az apuka óriási hülyeséget mond a lányának a telefonba. Ugyanis ha a levesszük a kiegyenlítő tartály fedelét egy felforrt hűtővizű autóban, az komoly égési sérüléseket okozhat.

„Ilyen esetben inkább ne hallgass apura, mert a felcsapó gőz komoly égési sérüléseket fog okozni. A Telekomnak sem kellene ilyen felelőtlen reklámokat szabadjára engednie.

Elképesztő, hogy mennyi jóváhagyáson mehetett ez az anyag keresztül és senki sem jelezte, hogy nemcsak baromság ez a jelenet a reklámban, de veszélyes is” – írták a Senkise kérte oldal adminjai a posztban.

A Telekom kommentben válaszolt az észrevételre és a szöveg mihamarabbi korrigálást ígérte:

Hirdetés

„Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket. Reklámunkkal senkit sem szeretnénk semmilyen veszélybe sodorni, így azt mihamarabb javítani fogjuk. A napokban valószínűleg még fogsz ezzel a verzióval találkozni, de mindent megteszünk hogy mihamarabb cserélve legyen.”

 

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!