Nagyon jó hírt jelentett be Orbán Viktor

Hirdetés

A következő év elején megkezdjük a tizenharmadik havi nyugdíj visszaépítését a járványtól függetlenül – közölte Orbán Viktor csütörtökön délelőtt az Idősügyi Tanács ülését megelőzően.

Az előttünk álló hónapok az idősek szempontjából nehezek lesznek, mert a választópolgárok úgy döntöttek, hogy az ősszel nem zárjuk le újra az ország működését, hanem folyamatosan működésben tartjuk az intézményeinket, az iskoláinkat, a munkahelyeinket, a sportlétesítményeinket, a színházainkat és az Idősügyi Tanácshoz hasonló fórumainkat is – fogalmazott a miniszterelnök a hivatalos Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hozzátette: a jelenlegi helyzet fokozott figyelmet követel mindenkitől, a fiatalabbaktól, de az idősektől is, hiszen a veszély jelentős. Ha nem vigyázunk egymásra, sok életet veszítünk el, olyanokat is, amelyeket egyébként megmenthettünk volna.

A kormányfő kiemelte: a mai Idősügyi Tanács legfontosabb témája a következő évi 13. havi nyugdíj visszaépítése lesz, amellyel kapcsolatban világos ígéretet tett. „A következő év elején megkezdjük a tizenharmadik havi nyugdíj visszaépítését, járvány ide vagy oda” – szögezte le Orbán Viktor.

 

Hirdetés

 

Forrás: Magyar Hírlap

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!