Az iszlám fogja bekebelezni egész Európát? Nostradamus megjósolta!

Hirdetés

Egyre többen vélekednek úgy, hogy majd az iszlám lesz az, ami végleg képes lesz bekebelezni, és maga alá gyűrni Európát, és vele együtt a nyugati kultúrát.

Mi várható az elkövetkező 5-10 évben?

Nagyon nehéz helyzetben van Európa. Nem elég, hogy a folyamatosan egyre növekvő migráns válságot egyszerűen nem tudja megfelelően kezelni, még mindennek tetejében alapvető likviditási gondokkal küzd, persze eszmei szinten értve.

 

Az Európai Unió már rég nem az, aminek tervezték. Eredetileg egy gazdasági társulás volt, lényegileg leegyszerűsítve. Ma pedig számtalan nemzetbiztonsági kérdés és válságok sora szakadt a nyakába az európai vezetőknek.

Hirdetés

Persze ennek ellenére még nem menti fel őket a tehetetlenségük az elkövetett hallgatólagos bűnök alól. Ugyanis Angela Merkel, és Jean-Claude Juncker nagymértékben felelősök lesznek azért, hogy a jövő Európáját ellepheti az iszlám. Sőt, még maga alá is gyűrheti véglegesen.

Sokan adnak most hitel Nostradamus szavainak és jóslatainak, mert egyesek szerint a legtöbb általa kimondott igazság azt vetítette előre, hogy Európa egyszer majd pontosan ide jusson.

Ugyanis nem csak az Iszlám állammal nem képes elbánni Európa, de az iszlámmal, mint vallással, és eszményiséggel sem.

Ezzel önmagában nem lenne probléma, viszont mivel az iszlám egyre jobban benyúl Európa szívéig, így csak idő kérdése, hogyha nem lépünk, mikor sebzi meg a nyugati társadalmat olyan kritikusan, hogy abból már nem lesz visszaút.

Egyesek szerint ez a folyamat már végbe is ment az elmúlt években. Egyrészt a multikulturalizmus egyértelmű bukása is erre utal, valamint az, hogy a terroristák ma már az európai polgárok között elvegyülve, mintegy alvó ügynökökként készek bárhol, és bármikor robbantani a szélsőséges erők parancsára.

Hirdetés

Európa polgárai gyakorlatilag már sehol sincsenek biztonságban, és ezt egyre jobban érzik a széles tömegek, ezért az Európai Unió szép lassan kezd széthullani.

Külön riasztó, hogy ma már egy terroristának nem is kell bomba, vagy fegyver a kezébe, mert mint a nizzai merényletből tudjuk, elég lehet számára akár egy jármú is, hogy több tucat emberrel végezzen.

 

Sokak szerint a britek ezt a széthullást előre látták, és ezért is döntöttek népszavazással amellett, hogy kilépnek az Európai unióból.

Ezzel gyakorlatilag megásták az unió sírját, melynek koporsójába már csak a szögeket kell beleverni. Egyre több országban úgy érzik a polgárok, hogy az Unió nem fair játékot űz, és Németország szét akarja osztani a hozzájuk beérkező selejtet, melyek közül kiválogatták a nekik kellő megfelelő munkaerőt.

Hirdetés
Hirdetés

Azonban azt már most is tisztén lehet érzékelni, hogy az emberek közbiztonságba vetett hite ott is alaposan csökkent az utóbbi hónapokban.

Nem is csoda, hiszen a helyi lakosokat rengeteg atrocitás éri, és az is furcsa, hogy az Európai országok tagállamainak kötelességük többet költeni a migránsok ellátása, mint a saját polgáraikra. Emiatt egyre többen emelik fel a hangjukat az unói különös kettős mércéje ellen.

A kérdés már csak az, hogy ez a helyzet hová vezet majd a jövőben és vajon az iszlám tényleg be fogja-e kebelezni Európát…

Sok elemző és jövőkutató egyetért abban, hogy Európa a 24. óra utolsó perceiben van, és ha most nem tesz valamit, nem kizárt, hogy 30-40 év múlva már egy új kalifátus területeként fog díszelegni a térképen.

Európának gyökeres változásokra van szüksége, és le kell zárnia a határokat, vagy legalábbis érdemben kellene szigorítania a határátlépést.

Ez persze nem egyszerű feladat, és minden ország összehangolt együttműködésére lenne szükség. A nagy kérdés már csak az, hogy ez időben megvalósul-e, vagy akkor már túl késő lesz…

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!