Megint hatalmas a botrány a királyi család háza táján

Hirdetés

Károly herceg barátai igazi támadást indítottak tegnap este a The Crown (A korona) című Netflixes sorozat ellen, azzal vádolva a dráma producereit, hogy a hollywoodi költségvetést használják fel hazugságok terjesztésére.

A herceg – aki tegnap ünnepelte 72. születésnapját – néhány közelebbi bizalmasa azzal vádolta a Netflixet, hogy anyagi haszonszerzés céljából kiaknázta a királyi család fájdalmát, és dühíti őket, hogy a történetek kicsavart változatában a fikciót tényként állítják be.

 

A sorozat negyedik évadát ma mutatják be, amely Károly herceg és Diana hercegnő házasságát dolgozza fel. Ezen belül pedig szó lesz a hercegnő étkezési rendellenességéről és Károly herceg viszonyáról is.

Egy forrás szerint az új évadban olyan dolgokat hoznak fel, amelyek 25-30 évvel ezelőtt történtek és a sorozat készítői nem veszik figyelembe az érintettek érzéseit sem. Ez pedig nem helyes főleg mert a bemutatott jelenetek nem az igazságot mutatják be.

Hirdetés

“Cambridge hercege egyáltalán nem elégedett ezzel. Úgy érzi, hogy szüleit kizsákmányolják, és hamis, leegyszerűsített módon mutatják be őket, hogy pénzt keressenek” – mondta, utalva arra, hogy Vilmos herceg sem ért egyet a sorozattal.

Nagy port kavart az ügyben az is, hogy Harry herceg és Meghan Markle szerződést írt alá a Netflixszel, azzal a feltétellel, hogy életükről igaz képet mutatnak majd a sorozatban. A páros állítólag 100 millió dollárt (30,2 milliárd forintot) kap a médiaszolgáltatótól.

Az Egyesült Királyságban pedig nem értik, hogy Harry herceg “miért fogad el pénzt olyanoktól, akik szétcincálnák családjának történelmét”.

DailyMail/blikk

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!