about us
VIDEÓ-Jól érzi magát, még edz is a börtönben Lakatos Brendon – Mai Világ

VIDEÓ-Jól érzi magát, még edz is a börtönben Lakatos Brendon

Hirdetés

 

Olvasónk hívta fel figyelmünket arra a pár nappal ezelőtt a TikTok-ra feltöltött videóra, amelyen a közösségi médiában Lakatos Brendonként ismert Lőrinczfalvi Gusztáv látható a börtöncellájában edzés közben. A cigány férfi korábban azzal került a hírekbe, hogy a Facebookon élő adásban égő cigarettát nyomott másfél éves unokahúga szájába, akinek azt parancsolat tüdőzze le a füstöt. Lakatos tavaly jogerősen hét és fél év börtönt kapott, mert megkéselt egy embert, akkor a bíró így indokolta az ítéletet:

“A vádlott fiatal kora ellenére már korábban is több bűncselekményt követett el, kifejezetten személy elleni erőszakos bűncselekményeket. Jelenleg is több büntetőeljárás van ellene folyamatban.”

A Mi Hazánk Mozgalom többek közt a hasonló esetek miatt kezdeményezte, hogy az olyan többszörösen visszaeső bűnözőknek, mint például Lakatos az itthoni wellnessbörtönök helyett Szibériában kelljen letölteniük büntetésüket. A párt álláspontja szerint a szibériai bérrabtartásnak komoly visszatartó ereje lenne, és sokat megspórolhatna az állam a magyar adófizetők pénzéből, hiszen Magyarországon napi 8-9 ezer, Oroszországban viszont mindössze csak napi 2 ezer forint egy rab fogva tartásának a költsége.

Forrás: Magyar Jelen

Hirdetés
Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!