Zacher Gábor elárulta, milyen karácsonyra készül

Hirdetés
A doktor úr manókkal készül az ünnepre, és egy pipával is meglepi magát.

Magyarország kedvenc orvosa szokatlan dolgokat gyűjt, több tucat karácsonyi manója van. Az érdekes figurák nemcsak átmeneti bérlők nála.

Ezek a manók mindig itt vannak. Most a nappalimban van körülbelül 50 darab belőlük, az egészen kicsitől a másfél méteresig

Egy több szempontból is emlékezetes Kobe Bryant elleni csatát hozott az ünnep. – mondja az Indexnek Zacher Gábor. Ahogy sokan, úgy ő is karácsonyi fényekkel készül a legjobban az ünnepre. A lakást is mindig kidekorálja, mert szereti a fényeket. Már az ablakában ott pompázik egy fényjáték, amit Amerikából rendelt.

Nagyon jópofa. A standard fény azt most piros-fehér-zöld, de állítható. Már a járvány második hulláma óta égetem – meséli. De nem elégszik meg ennyivel, később még a lakásba is feltesz néhányat, amit sok-sok karácsonyi dísszel egészít ki.

A karácsonyfa-állítás nem rendhagyó nála. A toxikológus ugyanis allergiás a fenyőre.

Hirdetés

Klasszikus karácsonyfánk nincs, van egy dizájnos fém fánk, azt díszítjük és az ajándékok is az alá kerülnek – mondja.

Az ajándékozás szerinte manapság túlmisztifikált. Szomorúan konstatálja, hogy mennyire boltkórosakká váltak az emberek. Úgy véli, a karácsonynak nem az ajándékvásárlásról kellene szólnia, pláne most a járvány alatt.

Reméli, hogy osztrák mintára hamarosan bezárják a plázákat, mivel nem tartja jó ötletnek, hogy az emberek a veszélyhelyzet alatt is folyamatosan az akciókra vadászva járják a bevásárlóközpontokat.

Forrás: Index

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!