about us
Három napot élt meg Stummer hazugsága – Mai Világ

Három napot élt meg Stummer hazugsága

Hirdetés

Három nap. Ennyit élt meg a jobbikos Stummer János hazugsága, miszerint Orbán Viktor saját alagutat akar építeni magának a Puskás Stadionba. A hazugság tényét maga Stummer ismerte be.

Kínos héten van túl a Jobbik, miután Jakab Péter autóbalesete ráirányította a figyelmet arra, hogy a párt elnöke közel sem az a kádári kisember, akinek mutatni próbálja magát. A karambolról készült felvételeken ugyanis pontosan látható, hogy Jakab egy sokmilliós Skoda Octaviával jár, ráadásul azt is kénytelen volt beismerni, hogy saját sofőr „autóvezetője” szállítja. És teheti mindezt már csak azért is, mert 26 millió forintot keres, emellett pedig közpénzből bérelt lakása is van a fővárosban.

Komoly törést szenvedett hát Jakab Péter parizerből kifaragott műimázsa, ezért kézenfekvőnek tűnt, hogy a Jobbik figyelemelterelésbe kezdjen. A párt képviselője, Stummer János az autóbaleset másnapján – február 23-án – előállt a következő bombasztikus hírrel:

Titkosítva akarnak Orbán Viktor számára saját alagutat építeni a Puskás Stadionba (…).”

Stummer a Facebook-bejegyzésében tehát egyértelműen úgy fogalmazott, hogy az állítólagos titkos alagút Orbán saját használatára készül majd. Amit az első posztját követően, február 24-én még egyszer megismételt:

Hirdetés

A hazát az árulja el, aki ilyen válság idején milliárdokért épít magának aluljárót a stadionjába.

Ma pedig a Jobbik képviselője bement az ATV stúdiójába, ahol műsorvezetői kérdésre maga ismerte be, hogy szó sem volt semmiféle saját, miniszterelnöki alagútról. Az önleleplezés egészen pontosan így szólt:

És valóban egyébként magában az előterjesztésben, amelyet hétfőn én a kezem ügyébe kaptam (…)ez a védett személyek közlekedését szolgáló… ööö… alagút volt benne ebben a bizonyos előterjesztésben.

A Jobbik legújabb kamusztorija tehát pontosan három napot élt meg. Ennyi időt vett igénybe, amíg a hazugság kitalálója kénytelen volt beismerni, hogy egyetlen szava sem volt igaz. Ennél a három napnál talán még a parizer is tovább marad friss. Ami jól mutatja Jakab Péter pártjának erősen kétes minőségét.

Hirdetés

Forrás: drot.info

 

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!