Elképesztő: egy férfinak a lábához műtötték a csuklóját

Hirdetés

Xiao Wei egy munkahelyi balesetben vesztette el a fél kezét, amit az orvosok furcsa eljárással próbáltak megmenteni.

Bizarr eset főszereplője volt Xiao Wei, aki a munkahelyén szenvedett súlyos balesetet, aminek a következményeként leszakadt a fél keze. A fiatalember hirtelen fel sem fogta, hogy mi történt vele, de szerencsére a munkatársai gyorsan cselekedtek, és bevitték a legközelebbi kórházba.

Ám ott az orvosok csak széttették a kezüket, és közölték, hogy nem tudnak mit tenni. Xiao ebbe nem nyugodott bele, hiszen el se tudta képzelni, hogy mit csinálna, ha csak egy keze maradna. A munkatársak se nyugodtak bele a dologba, és tovább vitték a férfit egy nagyobb kórházba.

Hét órával később meg is érkezetek a másik intézménybe, ahol az orvosok már hajlandóak voltak segíteni Xiaon. A szakemberek elmondták, hogy nem tudják azonnal visszavarrni a kézfejet, mert nagyon súlyosan megsérült a felkar, és ezért annak még regenerálódni kell.

Mivel a kézfej addig elhalt volna, ezért azt az orvosok a férfi bokájához műtötték. A doktorok most reménykednek, hogy a beavatkozás után, Xiao ugyanúgy képes lesz használni a kezét, mint a munkahelyi baleset előtt.

Hirdetés

Forrás: neon.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!