Nyilvánosságra hozták a terroristák, mi a következő célpontjuk! Erre senki nem számított! Retteg a világ!

Hirdetés

Az ISZLÁM ÁLLAM (ISIS) vezetői azzal fenyegetőznek, hogy megtámadják a 2018-as futball világbajnokságot Oroszországban!

Az ISIS  tegnap megjelentetett egy képet Lionel Messi, híres sportoló fényképével, hogy félelmet keltsen a sportrajongók között.

Messi, aki a Barcelona FC-játékosa, de  a világbajnokságon Argentínát képviseli.

Messi ma délután  a Twitteren posztolt, hogy megnyugtassa a rajongókat, mivel   aggodalmukat fejezték ki a propaganda posztert illetően, amelyet a Telegram, az ISIS támogatói által támogatott titkosított üzenetkezelő platform megoszt.

Az elmúlt hetekben az ISIS számos olyan képet bocsátott ki, amelyek veszélyeztetik az orosz világbajnokságot, melyet 14 városban  tartanak, a moszkvai Luzhniki Stadionban.

Hirdetés

Az angol, az arab és az orosz nyelven írt plakátok ugyanazt az üzenetet küldenék, hogy az ISIS támadást tervez a sportesemény ellen.

Az egyik plakát egy ISIS harcosot mutat be, aki egy stadiont néz, miközben egy AK47-et szorongat dinamitokkal és időzítővel a mellén.

 

Forrás: express.co.uk

 

Hirdetés

Hirdetés
loading...

One thought on “Nyilvánosságra hozták a terroristák, mi a következő célpontjuk! Erre senki nem számított! Retteg a világ!

  • 25/10/2017 at 17:51
    Permalink

    Ilyenkor nem aggódik a liberális csőcselék? na meg a kiszolgáló patkányok, többek közt a helsinki bizottság, migration aids, meg az amnesty international stb?

Comments are closed.

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!