Leleplezés: Ősi romokat fedeztek fel a Mars egyik kráterében – videó!

Hirdetés

Az önjelölt marsi régészek újabb furcsa objektumokat fedeztek fel a NASA korábbi műholdas képein. Szerintük csak a vak nem látja, hogy mesterséges objektumról van szó…

Ez az igen ősinek tűnő marsi struktúrát bemutató videó Jean Ward Youtube-csatornájáról származik. Scott C. Waring, az önjelölt UFO-vadász és marsi régész véleménye szerint a szerkezet sarkai derékszögűnek tűnnek, illetve mintha a belsejében egy belső fal, vagy inkább platform is lenne… A fura objektumot részben marsi homok fedi, ami arra utal, hogy igen régi lehet, vagyis nincs használatban. Talán már évezredek óta.

A fotót a NASA Mars Global Surveyor kamerája rögzítette még 2006. 05. 16-án, a Moreux kráter közepén.

Az árnyékok alapján a téglalap alakú struktúra kiemelkedik a kráter aljából, és a szinte szabályos geometriája szerint inkább tűnik mesterséges építménynek, mint az erozió hatására létrejött formációnak. Az önjelölt marsi régészek ráadásul a különös megalit közvetlen közelében felfedeztek még két olyan anomáliát, amelyek úgy festenek, mintha egy-egy föld alá vezető bejárat lenne. Ha valóban az van a fotón, aminek látszik, akkor nagy baj lehet a NASA házatáján. Nem elég, hogy a nagyközönség szerint információkat titkolnak el, de még azt sem veszik észre, ami az orruk előtt van.

Hirdetés

Forrás: napiufo

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!