Magyarországon fogták el a pakisztáni mészárost!

Hirdetés

A pakisztáni rendőrség körözési listájának élén szerepelt az a  35 éves férfi, akit  „pakisztáni mészáros” néven ismertek. Hetvenszeres gyilkosságért körözték. Kedden elfogták Magyarországon. 

A közölt információk alapján a magyar hatóságok a Baranya megyei Bólynál lévő erdőségben a horvát-szerb-magyar hármas határ mentén elfogtak 42 illegális bevándorlót, s köztük rejtőzött a nemzetközi elfogatóparancs alapján körözött gyilkossággal gyanúsított pakisztáni férfi is. Őt azonnal letartóztatták az Interpol-körözés miatt – tette hozzá Kriegs-Au.

A magyar hatóságoknak osztrák kollegáik közreműködésével sikerült elfogni  – közölte szerdán az osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BK).Osztrák nyomozók informátorokra támaszkodva kiderítették, hogy a szóban forgó személy embercsempészek segítségével Ausztriába akart jutni.

Az osztrák hatóságok a BK Embercsempészet és Kereskedelem Hivatalának szakértőivel értesítették magyar kollégáikat. „Nagyon gyorsan kellett  intézkedni” – hangsúlyozta Vincenz Kriegs-Au, a BK szóvivője szerdán.

A férfi Pakisztánnak történő kiadatásáról a következő napokban hoznak döntést. Azzal vádolják, hogy mintegy 70 embert gyilkolt meg fizetség ellenében Pakisztánban. A bérgyilkosságok egyéb részleteiről az osztrák hatóságoknak nincsenek értesüléseik.

Hirdetés

Forrás: atv.hu/MTI

Hirdetés
loading...

2 thoughts on “Magyarországon fogták el a pakisztáni mészárost!

  • 25/10/2017 at 17:44
    Permalink

    De sok ilyen szegény ártatlan „menekült” jön Európába.

Comments are closed.

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!