Márki-Zay véletlenül beismerte, hogy messze Orbán a legnépszerűbb

Hirdetés

Márki-Zay egy olyan felmérést méltat a közösségi oldalán, amely szerint messze Orbán Viktor a legnépszerűbb miniszterelnök-jelölt. Ingyenreklám a kormányfőnek!

Új hajó jelent meg a magyar közvélemény-kutatások zavaros tengerén, “Civitas Intézet” néven. A besorolásán nem kell sokat elmélkednünk, mert a Mindenki Magyarországa Párt – nem keverendő az M&M’s nevű csokival! – , azaz Márki-Zay Péterék alelnöke vezeti. Név szerint Galván Tivadar Kész Zoltán, aki egyes időkben a magyar baloldal hőse volt, a veszprémi időközi győzteseként, egészen addig, míg Ovádi Péter (Fidesz-KDNP) óriási fölénnyel le nem győzte.

Szóval ugyanez a Kész Zoltán most Civitas Intézet néven nyomul, miközben alelnök Márki-Zay Péteréknél, és ebben a független státuszában felmérést is készített, amelyet Márki-Zay Péter így méltatott az oldalán (a nagybetűs szavakért elnézést, ő így ír):

“EGY KUTATÁS, AMIT NEM PÁRTOK RENDELTEK Az elmúlt hetekben az egyes pártok saját jelöltjük és pártjuk támogatására megrendelt kutatási eredményeket publikáltak és reklámoztak, ami érthető, de félrevezető. A Medián korábbi hiteles eredményei után egy újabb független kutatás alapján érdemes tájékozódnunk és ÉPÍTKEZNÜNK. Saját magunk becsapása ugyanis biztos kudarchoz vezet”

Eme kutatás kapcsán a tudósítások Jakab Péter és Karácsony Gergely versenyét emelték ki, mi azonban megnéztük az eredeti forrást is. Mondjuk, hogy mi maradt ki: Orbán Viktor a legnépszerűbb. Nagyjából a választók fele szimpatizál vele, ezzel messze megelőzi az összes ellenzéki riválisát (az eredményeket lásd alul). Sőt, többen kedvelik, mint ahányan 2018-ban a Fidesz-KDNP-t választották.

Hirdetés

Ahogy Márki-Zay Pétert és Kész Zoltánt ismerjük, mi sem állt tőlük távolabb, mint ingyenreklámot csapni Orbán Viktornak, de jelentjük: SIKERÜLT!

Forrás: drot.info

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!