Nincsenek szavak-különlegesen temették a sólyi gyerekgyilkos áldozatát

Hirdetés

Édes­apja di­rekt Ad­ri­enn miatt dön­tött úgy, hogy oda­csem­pé­szi a te­me­tésre a mind­össze 8 éve­sen meg­gyil­kolt kis­lá­nya ked­ven­cét.

Elfogytak a szavak – szerdán utolsó útjára indult a nyolcévesen elhunyt Adrienn.

– Emlékfotót is készítettünk: szintén az ő szép arca és a kedvenc meséje díszeleg ezen is. Ezt a képet fogjuk a koporsója elé helyezni… – mondta  Győző, a lány édesapja. – Jégvarázsos csokrot és koszorút is készíttettünk, hiszen ez volt a kedvenc meséje a kicsinek. Sokan a segítségünkre siettek, ezért nagyon hálásak vagyunk. A polgármesteri hivatal a temetés szervezésében is segített.”

Nagyon nehéz a szülők szíve, de a lány bátyja, Dani érzi magát talán a legrosszabbul, szörnyű bűntudata van az eset óta, úgy érzi, ha ő is elmegy vele focizni azon az estén, még most is élne a húga.Az eset óta Dani nem járt iskolába, kedden ment először.

– Próbálunk segíteni Daninak – mondta a gyászoló édesapa. –  Kialakítottunk a házban két emlékhelyet Adrinak, ahol elhelyeztük kedvenc játékait és a fényképeit.Mindennap leülünk és átbeszéljük azt, hogy mi történt a mi kis Adrinkkal, segítünk megérteni Daninak, hogy ő nem hibás. Arra gondoltunk, ha beszélünk róla, talán könnyebb lesz feldolgozni az elvesztését.

Hirdetés

Délután két órakor kezdődött a gyászmise, és háromkor vitték Adriennt a végső nyughelyére.

A 8 éves H. Adrienn május 18-án tűnt el. A vilonyai zsilipnél találták meg a holttestét, amin brutális gyilkosságra utaló nyomok látszódtak. A 16 éves F. Ferencet gyanúsították meg az emberöléssel, a fiú beismerő vallomást tett.

Forrás: ripost

Hirdetés

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!