Zelenszkij sorsa eldőlt- az amerikaiak kiszemelték az utódát

Hirdetés

Mint Mihail Pogrebinszkij ukrán politológus elmondta, Washingtonnak megvannak a tervei Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnököt illetően. Pogrebinszkij meggyőződéssel állította: a Fehér Ház új jelöltet keres az ukrán elnök tisztségére Zelenszkij helyett, aki mostanra kimerítette tartalékait.

A politológus feltételezése szerint Dmitrij Razumkov, „A Nép Szolgája” párt parlamenti képviselője lesz az ország következő elnöke.

„Miután bíráló megjegyzéseket tett a mostani államfőre, minden bizonnyal kizárják majd a parlamenti frakcióból. Én önállóan méretteti meg magát az elnöki székért. Meggyőződésem, hogy Razumkov elnyerte az Egyesült Államok támogatását. Úgy gondolom: az amerikaiak rájöttek, hogy ideje Zelenszkijt lecserélni egy beszámíthatóbb valakire. És Razumkov teljesen megfelel nekik.”

Pogrebinszkij megjegyezte: az ország mostani elnökének eredményei közül csupán azt az egyet lehet kiemelni, hogy „művészi tökélyre vitte az önimádatot”,

Mint emlékezetes: korábban Pogrebinszkij arról beszélt, hogy Zelenszkij elődeinek – Juscsenkónak  és Porosenkónak – a nyomdokain halad. Mind gyakrabban emlegeti „Ukrajna ezeréves államiságát”, és ellenségnek nevezi Oroszországot. „Mindez mítoszok gyártása, és Zelenszkij is ennek a hatása alá került” – vélekedik a politológus.

Hirdetés

Említést érdemel, hogy a legutóbbi szociológiai kutatások szerint augusztusban a megkérdezett ukránok 28,8 %-a szavazott volna Zelenszkijre. Ez lényegesen kevesebb, mint az elnökválasztás idején.

Forrás: oroszhírek

Hirdetés
loading...

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!