Teljes útlezárás – 13 éves fiú életéért küzdenek

Hirdetés

Teljes útlezárás van érvényben a 84-es főúton Zsédenynél.

A 112 Press.hu információi szerint egy Volkswagen csapódott árokba kilenc utassal, közülük öten sérültek meg, egy 13 éves fiú életéért jelenleg is küzdenek.

Egy  német rendszámú Volkswagen vezetője egy magyar rendszámú Ford miatt rántotta félre a kormányt. A Ford nagy sebességgel elhajtott a helyszínről. Az egyik szemtanú utánament és felírta a rendszámát. Ez alapján a rendőrök már azonosítani tudták a járművet.

A 112Press-nek nyilatkozott egy német férfi, aki utánfutós Suzukival látta, hogy egy sötét színű autó balesetet okoz, majd elhajt a helyszínről. A férfi az autó nyomába eredt és a körforgalomnál utol is érte a magyar rendszámú Ford Focust, aminek felírta a rendszámát, majd ezt elmondta a rendőröknek is.

Az elmondottak alapján a német rendszámú Volkswagen már előzte a Fordot, amikor az meg akarta előzni a német rendszámú, 70 km/órával közlekedő utánfutós Suzukit. A VW vezetője ezért húzta félre a kormányt, majd 9 utassal az autó árokba csapódott. A mentők sokáig küzdöttek egy 13 éves fiú életéért a helyszínen, akit újra is kellett éleszteni, majd válságos állapotban mentőhelikopter szállította kórházba, koponyasérüléssel.

Hirdetés

A rendőrök megtalálták a Ford személyautót és annak vezetőjét.

 

Hirdetés

Forrás: 112press.hu

Hirdetés
loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!