Site icon Mai Világ

Hillary Clinton az elnökségről álmodozik

Hirdetés
Hillary Clinton egykori külügyminiszter kedden egy interjúban arról beszélt, hogy bár közel három év telt el azóta, hogy kikapott Donald Truptól a 2016-os elnökválasztáson, azóta is azon gondolkozik, milyen lett volna, ha ő nyer – írja a The Daily Wire.

„Állandóan azon gondolkodom, milyen elnök lehettem volna. Gondolkozom, mit hogyan tettem volna. Hogy nyilvánvalóan más lettem volna. Úgy gondolom, hogy jobb, sikeresebb elnök lettem volna”– nyilatkozta a BBC Radio 4-nak egy interjúban.

A kétszer kudarcot vallott elnökjelölt azt állította, lehetett volna „merészebb” Trump ellen.

Clinton, aki a nemrégiben megjelent „A merész nők könyve” című művét reklámozta, hozzátette, hogy valószínűleg nem volt elég merész az orosz beavatkozás témájának elkerülésekor a választás során.

„Ez egy olyan kérdés, amelyet állandóan felteszek magamnak, mert ha merész életet próbálsz élni, az nem azt jelenti, hogy mindig sikerrel jársz. És itt gondolok a 2016-os elnökválasztási kampányra. Azt hittem, hogy annyira merész vagyok, amennyire csak lehetek, de valószínűleg lehettem volna merészebb – ha kitaláltam volna egy módszert a történtek hatékonyabb felfedésére. Megpróbálom az induló jelölteket a lehető legjobb tanácsokkal ellátni, mert a célom az, hogy segítsek leváltani a jelenlegi vezetést. Szerintem elengedhetetlen, hogy hazánk visszanyerje vezetését és hitelességét, ezért megteszek mindent, amit tudok, hogy ez megtörténjen” – nyilatkozta Hillary Clinton

The Daily Wire nyomán Forrás: Mandiner

Hirdetés
Hirdetés
loading...
Exit mobile version