Site icon Mai Világ

Lázár János két új feladatot kapott Orbán Viktortól

Hirdetés

Az Orbán Viktor miniszterelnök által jegyzett hétfőn megjelent kormányhatározat értelmében Lázár János újabb kormánybiztosi feladatokat lát el november 6-ától. 

Az eddig is ismert volt, hogy Lázár János – parlamenti képviselősége mellett – augusztus 15-étől a nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztosi feladatokat is ellátja (ebben a tisztségében tett bejelentéseket, melyeknek meg is lett a fogadtatásuk), valamint, hogy október elsejétől kormánybiztosként felel a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zártkörűen Működő Részvénytársaság által ellátott állami feladatok koordinálásáért.

A Magyar Közlöny hétfői számában megjelent kormányhatározat szerint újabb kormánybiztosi feladatokat kap a korábbi miniszter. Ezek szerint:

A kormánybiztos tevékenységét a feladatköre szerint illetékes állami vezetőkkel, a Csongrád Megyei Kormányhivatallal szoros együttműködésben látja el – mondja ki a határozat, mely arról is rendelkezik, hogy a biztos tevékenységét közvetlenül Orbán Viktor irányítja és díjazást ezért sem kap a politikus.

Ez is érdekelheti:

Hirdetés

https://maivilag.com/2018/10/ez-egy-szabad-orszag-lazar-janos-vegleg-betiltatna-a-dohanyzast-magyarorszagon/

Forrás: portfolio

Hirdetés
loading...
Exit mobile version