Site icon Mai Világ

Milák Kristóf olimpiai bajnok, Németh Nándor történelmet írt

Hirdetés

Elképesztő teljesítmény – Milák Kristóf olimpiai csúccsal (1:51.25) olimpiai bajnok 200 m pillangón Tokióban! Kenderesi Tamás egy óriási hajrát követően negyedik helyen ért célba.

Két éve Michael Phelps a NY Times-nak nyilatkozva dicsőítette a 2009-es világrekordját megdöntő Milák Kristófot – most élőben nézte végig, amint Kristóf olimpiai bajnok lesz, és megdönti az utolsó, ebben a számban még Phelps által tartott rekordot, a 2008-as pekingi olimpiai csúcsot.
És a valaha volt legnagyobb egy Insta-posztban gratulált azonnal az újdonsült olimpiai bajnoknak. „Szép úszás, @swimilak” írta címben, majd így kommentálta minden idők harmadik legjobb kettő pillés idejét:
„Lenyűgöző téged látni élőben! Lenyűgöző utolsó 100 méter!”

 

Új országos csúcs, 47.81 – és a hőn áhított döntő 100 gyorson! Csak hogy értsük, miért akkora dolog Németh Nándi fináléja: 1964, igen, jól látjátok: 57 évvel Dobay Gyula után Nándi az első magyar, aki a királykategóriában döntőt úszhat!!!
FANTASZTIKUS!!!
Hosszú Katinka címvédőként a 7. helyen végzett a 200 vegyes döntőjében a tokiói olimpián. A vegyes érzelmekkel teli finálé után is csak gratulálni tudunk Katkának, hiszen ismét bebizonyította, hogy fantasztikus sportember, igazi bajnok
A mai nap másik női főszereplője Kapás Boglárka, aki 200 pillangón parádés reggeli úszással harmadik helyen jutott a döntőbe! Hajrá Bogi
Hirdetés
loading...
Exit mobile version