Site icon Mai Világ

Pánik a repülőn: felrobbant egy utasokkal teli gép motorja

Dated: 05/06/14 PLANE DRAMA OXYGEN MASKS DEPLOYED Holidaymakers had to evacuate their plane home after a flight took an emergency diversion due to lost cabin pressure. Oxygen masks were released for passengers on a Jet 2 flight from Paphos, Cyprus to Newcastle, England, as the plane was forced to divert to Sofia in Bulgaria. The traumatic experience meant those on Flight LS516 had to spend the night in the Bulgarian capital before boarding an early replacement flight to Newcastle. Pictured are people on board using the masks to breathe See story by North News

Hirdetés

Félelmetes jelenetek játszódtak le a cardiffi repülőtéren.

Egy Párizsba tartó gép épp felszállni készült, amikor a motor „beszippantott” egy madarat és emiatt lángra kapott, majd felrobbant. A pilóta természetesen érzékelte a gondot és azonnal megállította a gépet.

Az utasokat evakuálták a gépről és eloltották a tüzet is. Az egyik utas mesélte el, hogy mindenki sikoltozott és nagy volt a pánik a gépen, leginkább azért, mert senki sem tudta pontosan, mi is történt.

„Ott ültünk a gépen, minden normális volt, felszállni készültünk. A pilóta gyorsított, majd egyszer csak a fékre csapott és megálltunk. Mindenki sokkot kapott, hogy megálltunk a kifutópálya közepén és erre még tűzoltók is megjelentek. Majd a pilóta bejelentette, hogy mindenkit lemenekítenek a gépről. Kitört a pánik, mert senki sem tudta, mi történik” – mesélte az egyik utas a Daily Starnak.

Forrás: Ripost

Hirdetés

A kép illusztráció

Hirdetés
loading...
Exit mobile version