Site icon Mai Világ

Tordai kiposztolta Facebookra, hogy nem tud posztolni mert Orbán letiltatta

Hirdetés

Zavart érzünk az erőben Tordai bejegyzése kapcsán.

Tordai Facebook bejegyzésben jelezte, hogy nem tud bejegyzést közzé tenni mert a Facebook (Orbán) letiltotta. Akkor hogy tette közzé ezt a bejegyzést?

Egyetlen esetben lehetséges ez, ha nem Tordai oldalát tiltották le, hanem a profilját. (Tehát ha igaz is, akkor is már rögtön csúsztat.)

No mindegy, tegyük fel, hogy tényleg letiltották, egy képet is mellékelt amin az olvasható, hogy a közösségi alapelvek többszöri megsértése miatt.

Bence! Talán nem kellene folyamatosan fake newst a 444-ről, meg a HVG-ről megosztani, nem? Visszanyalt a fagyi? Hogy is van ez a Facebook tényellenőrökkel?

Hirdetés

Bejegyzésében arra kéri követőit, hogy állítsák át az oldal követésénél, hogy a Facebook algoritmusa előrébb sorolja a bejegyzéseit, illetve mindig kapjanak róla értesítést. Kicsit sem átlátszó!

Nyilvánvalóan ennek a kamu akciónak egyik célja, hogy növelje Tordai oldaleléréseinek számát (ezért kéri, hogy állítsák be az értesítéseket), illetve Donáth Anna konteónarratíváját tolni, miszerint Orbán embereket tiltat le a Facebookról. Mindenhol ez a csúnya Orbán! (Az arra fogékony hardcore-ellenzéki el is hiszi.)

Forrás: hirháttér
Hirdetés
loading...
Exit mobile version