about us
Undorítónak nevezték a meleg olimpikonokat az orosz tévében – Mai Világ

Undorítónak nevezték a meleg olimpikonokat az orosz tévében

Hirdetés

És “pszichopatáknak”, akiknek kezelésre van szükségük.

Válogatott szitokszavak özönét zúdították a nyíltan meleg, leszbikus és transznemű atlétákra két állami televíziócsatornában, életstílusukat “perverznek és undorítónak” minősítve.

A Rosszija 1 (Oroszország 1) és a Pervij Kanal (Egyes Csatorna) több műsorszámot szentelt az új-zélandi transznemű súlyemelő Laurel Hubbardnak és a meleg Tom Daley aranyérmes brit úszónak. Az államilag ellenőrzött Pervij-csatorna adásában, amely az olimpiát is közvetíti, Anatolij Kucsiev műsorvezető copfos parókával jelent meg, hogy utánozza a transz súlyemelőt, Laurel Hubbardot. Azt is állította, hogy a transz emberek alapvetően “pszichopaták”, akiknek kezelésre van szükségük.

A műsorban megszólalt Vlagyimir Putyin pártjának, az Egységes Oroszországnak parlamenti képviselője, Pjotr Tolsztoj is, aki szerint a Nyugat igyekszik saját verzióját az egyenlő jogokról, így az LMBT-közösség, a transzneműek és más „perverzek” jogait beleültetni az olimpiai mozgalomba.

A fent említett minősítések a nacionalista Rogyina (Haza) törvényhozójának, Alekszej Zsuravljovnak szájából hangzottak el a Rosszija 1 egyik politikai beszélgetőműsorában, aki leszögezte azt is, hogy undorodik a melegektől.

Hirdetés

Szpiridon Kilinkarov volt ukrajnai parlamenti képviselő, kelet-ukrajnai szakadár pedig a műsorban megállapította:

A transzneműeknek nincs jövőjük Oroszországban, mert ők a férfiakat szeretik, az orosz férfiak viszont a nőket.

A műsorvezető  hozzátette:

AZ EURÓPAI UNIÓ AZÉRT „BÜNTETI” MAGYARORSZÁGOT ÉS LENGYELORSZÁGOT AZ UNIÓS FORRÁSOK VISSZATARTÁSÁVAL, MERT A KÉT ORSZÁGBAN A TÖBBSÉG ELLENZI A HOMOSZEXUALITÁST.

Oroszországban törvény tiltja a „nem hagyományos családi értékek (homoszexualitás) népszerűsítését”.

Hirdetés

Forrás: elemi.hu

Hirdetés
loading...

Follow us on Facebook!

loading...
[sg_popup id=13005]
error: Content is protected !!