Itthon

Borzalmas tragédia: csak a 4 éves kislány élte túl a balesetet – teljesen árva lett!

Hirdetés

Maga a pokol, ami ma reggel (2018.11.21-én) zajlott le Vecsés közelében a 4-es számú főúton.

A szemtanuk szerint egy fehér Audi terepjáró hajtott át a szembejövő sávba, majd a vétlen autó sofőrje, az édesapa H. Norbert  elrántotta a kormányt  és frontálisan ütközött egy fával, majd az őt követő személygépkocsi is frontálisan belehajtott hátulról.

A tragikus balesetben nem csak a 44 éves éves férfi hunyt el, ugyanis az autóban utazott még Norbert neje és édesanyja is, akik szintén a helyszínen életüket vesztették.

Az autó roncsából a vecsési tűzoltók speciális eszközzel szabadítottak ki egy gyermeket, majd átadták a mentőknek. A 4 éves H. Daniella csodával határos módon túlélte a borzalmas ütközést-  mondta a szóvivő. A tűzoltók elmondása szerint földön túli módon kisebb karcolásokkal megúszta az esetet a kislány, aki torka szakadtából zokogott a mentés során. A szemtanuk szerint ilyen borzalmas pillanatokat még sosem éltek át.

Mint kiderült, a 4 éves kislánynak, Daniellának nem maradt egy közeli hozzátartozója sem, egyelőre gyámságát senki sem vállalta. A gyermek jelenleg sokkos állapotban van, pszichológus szakorvos kezeli, de komolyabb testi sérülést nem szenvedett.

Kérünk szépen minden kedves olvasót, hogy ossza meg a felhívásunkat és próbáljunk Daniellának szerető családot találni, akik segítenek neki feldolgozni a történteket.

Hirdetés

Kapcsolat: [email protected]


A temetés időpontjáról egyelőre még nincs hír. Mindannyian mondjuk el egy imát a balesetben elhunyt családért. Nyugodjanak Békében, angyalként vigyázzanak erre a csodálatos gyermekre földi léte során!

Egy megosztással adózunk emlékük előtt!

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!