Kultúra

Sebestyén Balázs megint kiverte a biztosítékot – Bodrog Gyula durván visszaszólt

Hirdetés

Élő adásban fakadt ki Sebestyén Balázs, miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére Nagyvisnyó mellett találtak rá.

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek. Istent játszanak, közben alkoholisták” –- fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában, majd rátett egy lapáttal.

„Olyan s.ggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! Az megy vadásznak, aki gyáva katonának. Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza” – idézte a rádióst a Blikk.

A kirohanásra többek közt Bodrogi Gyula is reagált a lapnak:

„Sebestyén Balázsnak fogalma sincs a vadászatról. Ami elhangzott, az egy dilettáns ember buta véleménye. Lőjék le egymást a vadászok køb cialis? Miközben a farkast meg a kutyát sajnálja? Talán, ha elolvasná Széchenyi vagy Kittenberger könyveit, megváltozna a véleménye” – mondta a színész, aki évtizedek óta vadászik.

Hirdetés

Forrás: origo

Hirdetés
loading...
loading...
error: Content is protected !!